Son gönderiler

Globus, A+A Ticaret Fuarı 2023'te en son yeniliklerini sergiliyor

140 Views 10 Liked

Globus, bu yılın temasının 'Daha iyi bir çalışma ortamı için ilhamlar' üzerine odaklandığı, iki yılda bir düzenlenen A+A Ticaret Fuarı ve Kongresi'nde en son yeniliklerimizi sergilemekten gurur duydu. 80.300 metrekarenin üzerinde 12 salonun yer aldığı etkinlik, 58 ülkeden etkileyici 2.200 katılımcıyı ve 140'tan fazla ülkeden 62.000 ticari ziyaretçiyi bir araya getirdi.

Globus standında ilgi odağı, solunum ürünleri kategorimize yeni eklenen Alpha Sentinel serisiydi. Beş filtre seçeneğine sahip birinci sınıf yeniden kullanılabilir Yarım Maske ve Tam Yüz Maskesinden oluşan seri, yüksek performanslı, sağlam ve dayanıklı solunum çözümleri sağlamak üzere tasarlanmıştır. Ürünün her bir öğesi, son kullanıcı düşünülerek düşünülerek ve hassasiyetle tasarlandı ve A+A katılımcıları bunu ilk elden görme şansına sahip oldu.

Bu yılki etkinlik aynı zamanda sürdürülebilirliğe de güçlü bir şekilde odaklandı; bu nedenle sürdürülebilir güvenlik çözümlerindeki en son yeniliğimiz olan Skytec Eco eldiven serisini sunmaktan heyecan duyduk. Bu çevre dostu koruyucu eldivenler, geri dönüştürülmüş şişelerden yapılan bir malzeme olan rPET'ten yapılmıştır ve çalışanlar için üstün koruma ve performans sunar. Kesilme ve termal koruma da dahil olmak üzere çeşitli koruma seviyelerine sahip Skytec Eco serisinde herkes için bir çözüm bulunur.

Tüm koruma ihtiyaçlarını karşılayan, maksimum koruma ve işlevsellik sunan yenilikçi gözlüklerimiz olan özel Riley Cypher'ımızı da sergiledik. Su damlacıklarının lenslere yapışmasını önleyen nem tutmayan ARIDA kaplamaya sahip Cypher ayrıca maksimum konfor ve giyilebilirlik için yumuşak ortak enjeksiyonlu saplara sahiptir.

Yeni ürün serilerimizin yanı sıra el, göz, baş, işitme ve solunum koruması kategorilerinde çok sevilen en çok satan ürünlerimizin yanı sıra çeşitli uygulama ve kullanımlarda güvenlik çözümleri sunan koruyucu giysi serimizi de sergiledik. .

“Bu yılın A+A'sı güncel sorunları ve zorlukları ele aldı, düşünmeye yönelik malzeme sağladı, çözümlere yönelik yaklaşımları gösterdi ve kişisel alışverişi teşvik etti. Olumlu geri bildirimlerden çok memnunuz ve bize duydukları güven için herkese teşekkür etmek istiyoruz; bir platform olarak ticaret fuarının sektöre nasıl ilham verdiğini, bağlantı kurduğunu ve sektöre nasıl yön verdiğini görmek harikaydı."  Lars Wismer, A+A Direktörü

Bir sonraki A+A 4-7 Kasım 2025 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

Tags : Fuar, Globus, Skytec
Posted in: Fuar Haberleri

Leave a comment

Log in to post comments