Son gönderiler

Kadınların iş yerinde Kişisel Koruyucu Donanım (KKD) kullanmasının önemi

34 Views 0 Liked

Kadınlar için tasarlanmış KKD  neden bu kadar önemli?

  • Arttırılmış güvenlik: KKD'ye tek beden herkese uyan bir yaklaşım yetersizdir. Uygun olmayan ekipman güvenliği tehlikeye atabilir, kazalara veya yaralanmalara yol açabilir. Kadınlara uygun bir KKD sağlamak, işyeri güvenliğini sağlar.
  • Giyen kişinin kabulü : Çalışanların KKD benimsemesi için rahatlık çok önemlidir, bu da çalışan moralini artırır. Sağlanan KKD rahatsız edici veya uygunsuzsa, çalışanlar onu çıkarabilir ve bu da onları risklere ve tehlikelere maruz bırakabilir.
  • Gelişmiş üretkenlik : Uygun KKD giymek yalnızca uyumu teşvik etmekle kalmaz, aynı zamanda performansı da artırır. Kadınlara görevleri etkili ve güvenli bir şekilde yerine getirmelerini sağlayan rahat KKD sağlamak standart olmalıdır.
  • Eşitlik ve kapsayıcılığı teşvik etmek : Kadınlara özel KKD sağlamak, eşitliğe ve kapsayıcılığa olan bağlılığı göstermenin somut bir yoludur. Tüm çalışanların güvenliğini ve refahını teşvik etmek, olumlu ve destekleyici bir çalışma kültürü oluşturur

Globus Kadın KKD teklifi

Globus, özellikle kadın kullanıcıları düşünerek tasarlanmış kapsayıcı KKD sunmaktan gurur duyar . Çeşitli ve kapsayıcı bir iş gücüne hitap etmek için ürün kategorilerimizde yenilikçi çözümler geliştirmeye kararlıyız.

Göz koruması

Koruyucu gözlükler tam oturmuyorsa, rahatsızlığa ve göz yorgunluğuna neden olabilir. Ayrıca, gözlük kullanıcı için çok büyükse, çıkarıp kendilerini tehlikelere maruz bırakma olasılıkları daha yüksektir ve bu da güvenliği tehlikeye atar. 

Herkes için optimum koruma sağlayan güvenli bir şekilde takılmış gözlüklere erişim sağlanmalıdır. Riley, özellikle kadın yüz şekillerine göre tasarlanmış, konturlu, daha dar bir uyum sağlayan gözlük seçeneklerine sahiptir. En son yeniliğimiz Riley Stream Evo Small  güvenlik gözlükleridir.

Stream Evo Small,
 iş gücünün tüm üyeleri için kapsayıcı, yüksek performanslı koruma sağlar. Kadın yüz şekline uyacak şekilde konturlu, daha dar bir uyum tasarımı ve kirpiklerin lenslere değmemesi için çift küresel lens eğriliği içerir.

Akış Evo Küçük Akış Evo Küçük

El koruması

Uygun koruma seviyesine sahip olmak kadar, iyi oturan eldivenler de aynı derecede önemlidir; çünkü çok büyük eldivenler kavrama ve el becerisini etkileyerek kaymalarına veya hareketli parçalara takılmalarına yol açabilir.

El koruma ürün yelpazemiz XS ve S bedenlerinde mevcuttur ve tüm kullanıcılar için mükemmel bir uyum sağlar. Globus ürün yelpazesi, uygulama ne olursa olsun tek kullanımlık ve yeniden kullanılabilir seçenekler içerir, böylece kadın çalışanlara her zaman uygun KKD sağlanır.

Skytec Beta 1 Skytec Beta 1


Hala neyi dikkate alacağınızdan emin değil misiniz?

KKD teklifinizin tüm iş gücünüz için uygun olduğundan emin olmak ve iş yeri güvenliğinizi artırmak istiyorsanız, Globus 360 Programı yardımcı olabilir. Kişiye özel hizmetimiz, tesisinizin/tesislerinizin özel KKD ihtiyaçlarını değerlendirmek ve her çalışanın optimum güvenliğini garanti altına almak için tasarlanmıştır.

 

Tags : isg, Kkd
Posted in: El Koruma Kılavuz

Leave a comment

Log in to post comments